Jessie J På Kiis FM 102,7

Jessie J  live på Kiis FM på morgonen idag. Vet ej om man fortfarande kan lyssna men testa!

Ny Musik Live

Som ni vet sedan de lämnade sitt album i USA, har Jessie gjort ett mycket tufft men framgångsrikt främjande av några av de mest kända i landet. Denna vecka har dock besöket varit på kanadensisk mark, i ett program under namnet Ny musik live. Efter hennes prestation, var Jessie intervjuades. Bland andra detaljer, erkände som älskar att sjunga "Gör det som en dude" med Rihanna: "Jag älskar verkligen försöker. I sin tur, i en festival där vi träffade ... Jag är övertygad om att brodera. " Men utöver sin välkända beundran för Rihanna, nämnde andra namn som du vill samarbeta, "Aretha Franklin, Prince, Beyonce ... och jag nyligen talat via telefon med Jasmine Sullivan, tror jag att jag skulle vara mycket intressant att arbeta med något tillsammans. Jag också älskar att arbeta med Willow Smith, tror jag det är otroligt. Det är ganska smickrande att en konstnär vill arbeta med dig och ge dig möjlighet att göra "efter hoppet, video av deras prestationer och hela intervjun.

Klä dig som Jessie J

Gå in på Boutiques.com för att checka in vad Jessie  J har lagt i sin garderob och vad hon har för stil!

Youn,Gifted & Brit part 2

Del 1 hittar ni HÄR!

iTunes erbjudande

Just nu finns det ett iTunes erbjudande där du får chansen att ladda ner Jessie Js album för endast 5,99 dollar vilket motsvarar runt 50 svenska kronor!
Skynda att köpa för erbjudandet är bara i en vecka!!

recension av Jessies album

aftonbladet.sejessie på peace & love

 

Stjärnskottet Jessie J uppträder på Peace and Love.
Den unga sångerskan gör sällskap med Bob Dylan, MIA och The Strokes.
-Vi har en legend, indiekungarna och det nyaste, säger presschefen Ronny Matsson.
Hon har skrivit hitlåtar till stjärnor som Miley Cyrus och Chris Brown. Storbritanniens samlade kritiker kallar henne årets mest lovande nya artist och hon fick hederspris vid årets Brit Awards-gala. I sommar spelar hon i Borlänge.
-Vi hade Lily Allen här förra året och Jessie J förutspås bli nästa stora artist från England. Det är kul för våra fans att få uppleva det här tidigt för hon kan bli riktigt stor, säger Ronny Matsson, presschef på Peace and Love-festivalen.

Sålde platina

Jessie J:s debut kom tidigare i år och nådde andraplatsen på den brittiska albumlistan. Ändå har rubrikerna kring Jessie J mest handlat om hennes hälsa. Sångerskan drabbades av en stroke för tre år sedan och dras fortfarande med hjärtproblem som gör att hon inte ens kan dricka kaffe.
Festivalen skyltar med dragplåster som Bob Dylan, MIA, Kings of Leon och The Strokes. Bland de svenska artisterna märks Lykke Li och stamgästen Håkan Hellström, alltid en av de mest önskade artisterna bland Peace and Loves besökare.
-En krönikör skrev en gång att det är svårt att hitta vår röda tråd, men vår röda tråd är att vi vill vara den breda festivalen med något för alla. Ambitionen är som vanligt att ha så mycket som möjligt från så många genrer som möjligt, säger Ronny Matsson.

40 000 besökare

Ambitionen är också att behålla de drygt 40 000 besökare som kommit till Borlänge de senaste två åren. Två somrar i rad har Peace and Love slagit publikrekord och är tveklöst Sveriges största festival. Även om ledningen i Borlänge inte ser något självändamål i festivalens storlek vill de knappast krympa.
-Vi siktar på att sälja ungefär lika många biljetter som förra året, men man ska aldrig sia om framtiden. 2008 var det jag som sade att vi inte kunde bli större och sedan dess har festivalen vuxit ordentligt. Hittills i år har vi sålt fler biljetter än motsvarande period de två senaste åren. Det ser bra ut, säger Ronny Matsson.

expressen.se


Gästbloggare

Hej nu söker jag en gästbloggare! En gästbloggare innebär att du får chansen att blogga om Jessie J på just denna bloggen under en viss tid!
Vad som krävs:
Om du är intresserad skicka ett mail till : allaboutjessiej@live.com där du skriver:
Namn:
Ålder:
Engelskakunskaper:
Data/Photoshop eller andra bildredigeringskunskaper:
Hur mycket tid har att blogga:
Övrigt:

Och nej det finns ingen åldersgräns!When I Was 17

Detta sändes för ett tag sedan på MTVs serie "When I Was 17" där Jessie J var med!

Jessie J på The Big chill 2011

Jessie J har bokats för Big Chill 2011! Som om inte det vore nog, hon kommer att "stomp stompa" runt strax före Kanye West, på Deer Park etapp på lördag 6 augusti. Det kommer att bli en smällare. Andra artister och band som uppträder där är Metronomy, Devlin, Warpaint, Janelle Monae, Four Tet, Chemical Brothers och mycket mer.

Bilder från Jimmy Kimmel

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image
Bilder från när hon övade innan Jimmy Kimmel!

twittrar

Översättning: "Jag försöker packa om mina 6 väskor för att det ska bli billigare med extra baggaget :| Det går bra... Intee *borat röst*

Jessie J på Jimmy Kimmel

Nobody's Perfect
Price Tag

Jessie J Uppträder med Price Tag hos Ellen

Jessie J uppträdde med Price Tag hos Ellen den 18 april!

itunes festivalen

Fredag den 15 Juli är det dags för iTunes festivalen på Roundhouse i London. Som det ser ut nu så kommer Jessie J att uppträda där!
På itunesfestival kan man gå in och kolla vad den 31 dagars långa festivalen har att erbjuda och man kan tävla om biljetter!

Nobody's Perfect Officiella Videon

Videon kom ut den 14 April! Vad tycker ni om den?


RSS 2.0