jessie på peace & love

 

Stjärnskottet Jessie J uppträder på Peace and Love.
Den unga sångerskan gör sällskap med Bob Dylan, MIA och The Strokes.
-Vi har en legend, indiekungarna och det nyaste, säger presschefen Ronny Matsson.
Hon har skrivit hitlåtar till stjärnor som Miley Cyrus och Chris Brown. Storbritanniens samlade kritiker kallar henne årets mest lovande nya artist och hon fick hederspris vid årets Brit Awards-gala. I sommar spelar hon i Borlänge.
-Vi hade Lily Allen här förra året och Jessie J förutspås bli nästa stora artist från England. Det är kul för våra fans att få uppleva det här tidigt för hon kan bli riktigt stor, säger Ronny Matsson, presschef på Peace and Love-festivalen.

Sålde platina

Jessie J:s debut kom tidigare i år och nådde andraplatsen på den brittiska albumlistan. Ändå har rubrikerna kring Jessie J mest handlat om hennes hälsa. Sångerskan drabbades av en stroke för tre år sedan och dras fortfarande med hjärtproblem som gör att hon inte ens kan dricka kaffe.
Festivalen skyltar med dragplåster som Bob Dylan, MIA, Kings of Leon och The Strokes. Bland de svenska artisterna märks Lykke Li och stamgästen Håkan Hellström, alltid en av de mest önskade artisterna bland Peace and Loves besökare.
-En krönikör skrev en gång att det är svårt att hitta vår röda tråd, men vår röda tråd är att vi vill vara den breda festivalen med något för alla. Ambitionen är som vanligt att ha så mycket som möjligt från så många genrer som möjligt, säger Ronny Matsson.

40 000 besökare

Ambitionen är också att behålla de drygt 40 000 besökare som kommit till Borlänge de senaste två åren. Två somrar i rad har Peace and Love slagit publikrekord och är tveklöst Sveriges största festival. Även om ledningen i Borlänge inte ser något självändamål i festivalens storlek vill de knappast krympa.
-Vi siktar på att sälja ungefär lika många biljetter som förra året, men man ska aldrig sia om framtiden. 2008 var det jag som sade att vi inte kunde bli större och sedan dess har festivalen vuxit ordentligt. Hittills i år har vi sålt fler biljetter än motsvarande period de två senaste åren. Det ser bra ut, säger Ronny Matsson.

expressen.se


Kommentarer
Postat av: Bieber Humor ♥

Hej Hej!

Jag undrar om du har speciella krav när det gäller länkbyte? Eller om du har lust att göra ett länkbyte? :)

Klicka in dig hos BieberHumor så kan du bestämma dig. Ha det bra!btw, Jessie J är awesome ;))

2011-04-25 @ 20:35:04
URL: http://bieberhumor.blogg.se/
Postat av: Bieber Humor ♥

RE: Kanon :) Har fixat en bildlänk till dig nu.2011-04-26 @ 19:54:49
URL: http://bieberhumor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0